30 Mayıs 2008

" Minik Mini Minnacık :)))"

Veeeeeeee ben hamileyimmmmmmmmmm :)


P.tesi günü öğrendim, yavrucuğum beş haftalık olmuş, nasıl sevindik nasıl sevindik anlatamam, anne olacağım inanamıyorum hala :) bütün tetkiklerim yapıldı, bebğim çok küçük olduğu için daha ultrasonda göremedik, haftaya bakılacak..Ayy çok mutluyum yaaa, ne yazacağımı şaşırdım ama en kısa zamanda tekrardan yazacağım :))

Herkese iyi hafta sonları

Sevgilerimle
İzmir'li Kuğu

23 Mayıs 2008

"Bilgisayardan Ayrı Kalmak Ne Kötü"

Şu bilgisayara bir türlü oturamıyorum , eşim bir geçiyor oyun oynamak için kaldırabilene aşk olsun. Ya oyun oynuyor yada maç haberlerine bakıyor, sezon bitti diye sevinmiştim ama malesef bizde hala bitmedi.

Neyse bir fırsat bulup şükür oturabildim :)

Eskisi gibi kimseyi dolaşamıyorum, eski günlerime geri dönmek istiyorum ama olmuyor işte. Bugün yorulmuşum işten geldikten sonra biraz uyumuşum iyi geldi, yarında uyurum ama tatil günleride uyuyamıyorum ki sabahın köründe kalkıyorum.

P.tesi günü annem hastalandı çok, ertesi günü ben aynı şekilde hastalandım ilaç falan içtim iyi geldi ama ara ara yine hastalığım yenileniyor, dünde ablam hastalandı bugün hastanede tahlillerimizi yaptırdık ablamla, hiç birşey çıkmadı herşey temiz çıktı , doktorumuz on gün sonra tekrar yapalım dedi aman birşey çıkmasında. Hastanede çalışmam iyi oluyor 5 dk da bütün işlerimiz bitti. Tanıdıklarımızda artık hastaneye gelmeden nce beni arıyorlar onlara numara alıyorum yazık insanlarda rahat etti. Kime desem hastanede çalışıyorum diye yüzleri gülüyor vallahi :))

Zaman o kadar çabuk ilerleiyor ki yapacak işlerimiz mutlaka ertesi gününe kalıyor, mayısa geldik bile, yaz zaten çabuk geçiyor havalarda ne güzel, her mevsimin ayrı bir güzelliği var vallahi.

Bu hafta sonu biiraz temizlik yapacağım, epeydir yapmadım, evim kirli değil şükür , arada üsten yapıyorum ama dip temel de arada istiyor. Yaz günü temizlik yapmak acayip keyifli oluyor. O yüzden yazı çok seviyorum.

şimdilik benden bu kadar diyorum

Hoşçakalın

Sevgilerimle
İzmir'li Kuğu

16 Mayıs 2008

"Benden Size Kucak Dolusu Sevgiler"

Ben geldimmmm, biliyorum bu ara bayağı bir arayı açtım, kimseleri gezemedim kusuruma bakmayın..İş yerinde çok yoruluyorum bilgisayara girmeye fırsat kalmıyor, e tabi bebeğimizde olunca onuda görmeden edemiyoruz :))

Bebişimizin mevlüdünüde yaptık bitirdik, çok tatlı oldu. Şimdi mevlütlerde giydirmek için kıyafetler çıkmış, benim oğluma öyle yakıştı ki anlatamam..Maşallah çok iyi ama vazla mızıldanıyor geçen akşam bendeydi, hiç durmadı vallahi, inadından yapıyor biliyoruz...Altını açtık mı ondan keyiflisi yok bir gülücükler saçıyor görmeniz gerek, altını hep açık bırakmak gerekiyor :)

Bu arada kayınvalidemde Umre'ye gitti geldi allah'ın izni ile. Allah bizlerede nasip etsin inşallah, çok güzel hediyeler getirmiş bir fırsat bulunca fotoğraflarını çekip yayınlayacağım. Namaz örtüsü getirmiş çok beğendim çok hoş ve inci getirmiş , takım olarak çok sağolsun :)

Bugün iş çıkışında arkadaşıma gittim, lokma döktürdüler kendiside hamile benim düğün fotoğraflarında onlarda var samimi arkadaşlarımız kendileri kızı olacak ayy çok sevindim onların adına, yani bu demek oluyor ki ikinci kez teyze oluyorum, ne kadar güzel bir duyguymuş...Alllah herkese nasip etsin inşallah..

Şu üç gün evdeyim, sık sık girerim bilgisayara, şu tatilleri çok seviyorum iyi oluyor :)

Hepinize kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum
Tekrar görüşmek dileği ile

Sevgilerimle
İzmir'li Kuğu