23 Mayıs 2008

"Bilgisayardan Ayrı Kalmak Ne Kötü"

Şu bilgisayara bir türlü oturamıyorum , eşim bir geçiyor oyun oynamak için kaldırabilene aşk olsun. Ya oyun oynuyor yada maç haberlerine bakıyor, sezon bitti diye sevinmiştim ama malesef bizde hala bitmedi.

Neyse bir fırsat bulup şükür oturabildim :)

Eskisi gibi kimseyi dolaşamıyorum, eski günlerime geri dönmek istiyorum ama olmuyor işte. Bugün yorulmuşum işten geldikten sonra biraz uyumuşum iyi geldi, yarında uyurum ama tatil günleride uyuyamıyorum ki sabahın köründe kalkıyorum.

P.tesi günü annem hastalandı çok, ertesi günü ben aynı şekilde hastalandım ilaç falan içtim iyi geldi ama ara ara yine hastalığım yenileniyor, dünde ablam hastalandı bugün hastanede tahlillerimizi yaptırdık ablamla, hiç birşey çıkmadı herşey temiz çıktı , doktorumuz on gün sonra tekrar yapalım dedi aman birşey çıkmasında. Hastanede çalışmam iyi oluyor 5 dk da bütün işlerimiz bitti. Tanıdıklarımızda artık hastaneye gelmeden nce beni arıyorlar onlara numara alıyorum yazık insanlarda rahat etti. Kime desem hastanede çalışıyorum diye yüzleri gülüyor vallahi :))

Zaman o kadar çabuk ilerleiyor ki yapacak işlerimiz mutlaka ertesi gününe kalıyor, mayısa geldik bile, yaz zaten çabuk geçiyor havalarda ne güzel, her mevsimin ayrı bir güzelliği var vallahi.

Bu hafta sonu biiraz temizlik yapacağım, epeydir yapmadım, evim kirli değil şükür , arada üsten yapıyorum ama dip temel de arada istiyor. Yaz günü temizlik yapmak acayip keyifli oluyor. O yüzden yazı çok seviyorum.

şimdilik benden bu kadar diyorum

Hoşçakalın

Sevgilerimle
İzmir'li Kuğu

13 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Geçmiş olsun canım. Hastanede çalışmanın da faydaları işte, normal de hemen dokdtora gitmeyi ihmal ederiz ama hastanede çalışınca ihmal edilmiyor değil mi.

Unknown dedi ki...

canım ya banada alırmısın sıra guatradan şüpeleniyorum öptüm seni çok...:))

[Miss] dEsignEr... dedi ki...

Aman dikkat et kendıne :) Çok geçmiş olsun size birden hepiniz hastalanmışsınız...oo temizlik hee :)kolay gelsin :) bu arada sende hiç uğrayamadığın için sanada ben söylicem ben kenddi yaşımöı söyledim biliyormusun?(bilmiyorsun tabi :) 13 yaşındayım şaşaırdın tabi ama kesin sende anladın dimi :) blogumdadda bir sürü yenilik yaptım :)beklerim senide görş :)

Gamzeli dedi ki...

Mutlu ve Umutllu,

Haklısın canım, ne kadar çok ihmal ediyoruz ama fırsat geçtimi değerlendiriyoruz.

Gamzeli dedi ki...

elçince,

tabikide şekerim alırım, ama allah korusun hiçbirşey çıkmasın sendede ihmal etme

öptüm canım seni..

Gamzeli dedi ki...

Miss,

Maşallah senin yaşınada, tabikide uğrarım..hepimiz hasta olduk ama şükür şimdi iyiyiz..

Adsız dedi ki...

Merhaba. Size bir konuda soru sormak istiyorum. Ben 8 senedir çalıştığım işyerinden ayrılmak üzereyim. Yeni iş aramaya başlayacağım. Sizin gibi Yeşilyurt Devlet hastanesinde çalışmak istiyorum. Nereye müracat etmem gerekiyor. Lise mezunuyum ve bilgisayarda yazı yazma hızım çok yüksektir. Ne gibi özellikler istenmekte. Yardımcı olursanız duacınız olacağım. Şimdiden teşekkürler.

[Miss] dEsignEr... dedi ki...

Herkes gülümseyerek cevap veriyor yaşıma :) Çünkü büyük olduğumu sanıyordunuz veya biliyordunuz küçğk olduğumu :) Ama sanırım tyaşımın küçük olması pek sorun yaratmıyor.:)

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Bende Elçin ile beraber gelsem mi ki şekercim:),
Güzel bir hafta olsun:)

Murat Artan dedi ki...

hepinize acil şifalar dilerim.hastanede çalışanın olması çok iyi oluyor cidden,ben de faydasını çok gördüm çünkü teyzem hastanede;)
işlerinde ve hayatında kolaylıklar dilerim.evlenince insanın sorumluluğu artıyor,eskisi gibi olamıyor.

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Canım benim temizliğinide yap ama bence önce tamamen iyileş bakalım bi, yaz hastalığı nalet oluyor, dinlenmeden geçmiyor. Öpüyorum seni...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

gamzelim evet eski günlerde ki bol yazılı günleri özlüyorum ben,sayende hep İzmir'imi gezmiş oluyordum,ancak yoğun iş yaşamı ve evliliğin sorumlulukları ile böyle oluyor işte ,
geçmiş olsun canım benim....

Erkin dedi ki...

Gecmis olsun