27 Aralık 2008

"35. Haftadayız"

35. haftaya girdim, artık az bir zamanım kaldı.

Dün doktor kontrolümüz vardı, herşey çok şükür normal dedi doktorumuz. Annemle bana bebeğimin ellerini dudaklarını ve kalp atışını gösterdi, canım benim o an öyle istedim ki kucağıma almayı, dünyanın en güzel şeyi bence... İki hafta sonra tekrar doktora gideceğiz, nst ye gireceğimi söyledi.

Doktorumla doğumu konuştuk, sezeryan istediğimi söyledim, eğer allah izin verirse 20 ocakta bebeğimize kavuşacağız, normal doğum istemiyorum , çünkü çok korkuyorum, sezeryan daha rahat diye düşünüyorum, uyku girmiyor artık gözüme, nasıl olacak nasıl yapıcam diye ama allah büyük bir anda sanırım herşey olacak... Zaman çabuk geçsin istiyorum , kızımızı kucağımıza almayı dört gözle bekliyoruz, çantamızı hazırlamadım daha, önümüzdeki hafta o işlerle uğraşacağım, hemen hemen herşeyimzi aldık, tabiki biz almadık annelerimiz sağolsunlar bize birşey yaptırmıyorlar.

Geçtiğimiz hafta temizlik yapıldı, evimizi temizledik, şükür bitti temiz temiz oturuyoruz, sadece eşyalarımız kaldı hazırlanmadık, onlarıda hazırladıkmı tamamdır.

Sırt ağrılarım çok , ellerim ayaklarım bazen şişiyor ve el parmaklarım uğuşuyor, gece bazen o uyuşmalar yüzünden uyanıyorum, doktoruma söyledim hepsini, gebelikten öyle olduğunu doğumdan sonra hepsinin geçeceğini söyledi, şuan bile bilgisayar başında zor oturuyorum fazla kalamıyorum. Şimdilik bu kadar, gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağım...


Not: Benim bebeğim resimdeki gibi güzel bir kız olacak mı? Canım benim, bir an önce gir hayatımıza...

Kendinize iyi bakın
İyi hafta sonları

Sevgilerimle
İzmir'li Kuğu

9 yorum:

Unknown dedi ki...

resimdekinden çok daha güzel olacaktır...

Mutluveumutlu dedi ki...

Canımm çok az kalmış gerçekten. Allah hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin.
Öpüyorum seni tatlı annecik :)

Adsız dedi ki...

canım bence acele etme bugünlerin tadını çıkart elbette kucağında olması harika bi duygu ama karnında olması da o kadar mutluluk verici her gününü doya doya yaşa..

Erkin dedi ki...

AY ay ay yeriz onu, gönlünden geçenleri eşinle ve güzel bebeğinle bu yeni yılda mutluluk ve sağlıkla geçirmenizi dileriz.

BALDAN TATLI dedi ki...

Çok az kalmış hadi bakalım. Allah bebişini kucağına bir an evvel almanı nasip etsin.2009 sana umut ve mutluluk getirsin....

ev perisi;) dedi ki...

Sağlıkla, umut dolu nice muhabbetli yıllarda buluşmak ümidiyle...

Yeni yılınız kutlu olsun...

pembiş dedi ki...

iyi seneler tatlım.
inşallah senin kzın daha tatlı olacaktr tatlım öptüm

Nesrin DERİNKUYU dedi ki...

MUTLU YILLAR ŞEKER, HADİ BAKALIM GELSİNDE BEBİŞ SEVELİM DEMİ :)

aybike dedi ki...

Canım iyi yıllar.
kızına kavuşmana da çok az kaldı.Merakla bekliyorum.
sevgiler..