8 Aralık 2005

"Temizlik Hastalığı"

Bendeki bu temizlik hastalığı birgün beni öldürecek...Yaa var mıdır? benim gibi olan...Temizlediğim yerleri tekrar tekrar temizlemek ...ufacık bir çöpün bile gözüme çok büyükmüş gibi görünmesi...

Evde, işte , miasafirlikte her yerde titizliğimi belli etmek ....

Yani nerede ise detrjanı bile deterjanla yıkıcam :))

Bir bayan olarak kendimle gurur duyuyorum ama fazlasıda zarar diye düşünüyorum ...

18 yorum:

uNut dedi ki...

var mı diosun ya...var abi!!!
senin kadar olduumu sanmıyorum ama...yani deterjanı deterjanla yıkama boyutu beni aşacaktır eminim...

hicanka dedi ki...

her insanın bir takıntısı vardır hayatta. ne zaman bu takıntılar yaşamımızı aksatmaya başladı o zaman dur demek gerekir.
bu arada deterjanları yıkadıktan nasıl kuruttacağını merak ettim :))

Gamzeli dedi ki...

YOKKK BENİ AŞMICAK GİBİ GÖRÜNÜYOR...AMA YİNEDE BENİM GİBİ OLAN VARMIŞ..

Gamzeli dedi ki...

HİÇDE AKSATMIYOR AKSATSA BELKİ DUR DİCEM AMA OLMUYOR İŞTE...
BU ARADA HICANKA SANA ANLATAYIM NASIL DETERJANI DETERJANLA YIKAMAYI ..ÜZERİNE AZ ISLANICAK ŞEKİLDE SU SERPİP SONRA ONLARI GÜNEŞE KOYUP KURUTUCAM :))

hicanka dedi ki...

İyi valla dur bende akşama deneyeyim bakalım :)

Gamzeli dedi ki...

dene dene çok iyi oluor (dermişimm) :))

Gamzeli dedi ki...

sevinmiştim yalnız değilim diye :((
ben evdende kaçsam beni gittiğim her yerde buluyorki ben kurtulamıyorum bir türlü...bazen hafta sonları evden dışarı çıkamıyorum onu yap bunu yap ...Galiba ben daha normal olamıcam...

Gamzeli dedi ki...

aaa inanmıyorum ciddimisin :))) kusura bakma güldüm ama ne yapayım yaaaa.... Allahım kurtarsın bizi bu hastalıklardan :)))

ucusanlar dedi ki...

Arkadaşlar, acı çekmeyin lütfen. Diş doktoruna gidiyorsunuz, göz doktoruna gidiyorsunuz, niye bir psikyatr'a gitmiyorsunuz?

Zamanında aynen çok çekmiş biri olarak söyleyebilirim ki, hastalığınız obsessif kompulsif bir rahatsızlıktır ve az bir çaba, bir kaç aylık ilâç yardımıyla çok rahatlarsınız.

Ben konuştuğu telefonu kovaya sokup yıkayanlar tanıdım. Maalesef toplumda bu titizlik olarak bilinir, ama rahatsızlıktır ve Türkçe'si takıntı'dır.

Gerçekten uzatmaya değmez, 80 YTL nereye vermiyorsunuz ki?

Gamzeli dedi ki...

Olmaz gitmem...Sonra fazla rahatlar belkide pasaklı olur çıkarım :)))

Gamzeli dedi ki...

İstersen bir doktora git Belki sana yardımcı olabilirler...Bişey söylemek istiyorum sarımsak kokusundan bende nefret ediyorum ciddi ciddi..Kokusu kötü bence oda bir sorun yok...İstersen bir kaç gün sen ye eşinin yanında yat ,kokusundan onunda midesi bulanır...Ama yinede bu konuda doktora başvurman iyi olabilir..

fadik remscheid dedi ki...

merhabalar ben fadik remscheiden ayni huy bendede ne yapacami bilemiyorum ya kafayi yicem derinine kadar düsünüyorum burdakiler bana diyor sen cok abartiyorsun ne yapmalyiym

fadik remscheid dedi ki...

ama yinede kendimle cok gurur duyorum ya varmi acaba benim gibi derdim ama varmis tabi görmek lazim kime gitsem cekinirler ya aylede var bu annemde böyle bizim gibi anneme cekmisim ah bide kocam az düzenli olsaydi neyse iyi aksamlar fadik

temizlik hastasiyim dedi ki...

selamlar ya benim sayfama lütven temizile ilgili bisey yazan gelsin tesekür fadik

temizlik hastasiyim dedi ki...

selamlar emine bacim nasilsin hadi iyi aksamlar

Adsız dedi ki...

Enjoyed a lot! » » »

Adsız dedi ki...

ya ben de bir ben böyleyim derdim. demek ki benden başka da böyle rahatsız olanlar varmış. bunun rahatsızlık olduğunu kabul etsem de bir türlü değiştiremiyorum. peki benim gibi bu yüzden sinir krizine giren var mı acaba?

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki temizlik çok önemli bir şey eğer insanla temiz olmazsa bir çok hastalığa yol açabilir.Eğer bu hastalıklardan bazılarına yakalanmamak istemiyosanız temizliğe gerçekten çok önem verin