10 Nisan 2008

"Fırsat Bulup Gelemedim"

Az önce geldim işten, çok yoruldum bugün, ben bayağı fazla çalışıyorum galiba etim ne kemiğim ne ayol :)) Ama işim zevkli nasıl geçiyor zaman anlamıyorum bile..

Hafta sonu Manisa'daydık. Yazacaktım bir türlü kısmet olmadı ama önce bebişimizle ilgili haberleri vereyim, Cuma günü ablamlar kırk gezmesine geldiler, tabi ablam yarı kırk yaptı evde duramayız biz gezentiyiz çok :)) Oğluşumuzda aynı bize çekmiş sokağa çıkınca hemen susuyor eve girdimi mır mır :)) Çok sevindim canım yenğenim ilk kırk gezmesini bana yaptı, sonra da teyzeme, bugünde üçlendi uzağa gittiler, resimlerinide çektim canım yaa ne güzel çıkmış.. İlk resim anneanesi ile...

Çok özlüyorum onu, hergün göresim var vallahi, ilk doğduğunda korkuyordum tutmaya ama şimdi hiç kucağımdan indirmiyorum, tabi bu arada azda olsa kucağa alıştı yani, ne kadar bırak alıştıda deseler umrumda değil :) ben prensimi bırakmam..Kokusu yeter benim için..

Hafta sonu dediğim gibi Mnisa'daydık. Eşimin sınavı vardı , Cuma akşamından gittik, yolculuk yapmayı özlemiştim, her ne kadar kısada sürse... C.tesi eşim sınavdan geldikten sonra dışarıya çıktık gezdik, hava yağmurluydu orada da, ama biz çıktığımızda yağmadı, hava sıkıcıydı, her yer kalabalıktı, Mesir şenlikleri vardı birkaç hafta önce gidemedik bu yıl, her yer mesir macunu dolu..Bu arada manisa'yı çok güzel yapmışlar ütün her yer lale doluydu hepsinin foğraflarını çektim...

Bu hafta yine Manisa'dayız. Eşimin dayısının oğlunun nikahı var, bakalım nasıl geçecek :)

Hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum

Sevgilerimle
İzmir'li Kuğu

14 yorum:

kakaolusevgi dedi ki...

Maşaallah,maşaallah,bebiş çok şeker.Ablan da çok tatlı.Allah analı babalı büyütsün,
annenin de doğumgünü kutlu olsun.

Calimero Mutfakta dedi ki...

tekrar tekrar masallah bebise.. ismi neydi bu arada??
manisa lalelerle cok guzel oldu.. rengarenk..

Unknown dedi ki...

alışsın tabii bebişte gezmelere,koca man olmuş maşşallah adı neydi?

Betül dedi ki...

Ay bende mesir macununu çok severim.Ne güzel senin yerinde olsam bol bol yerdim...Ama nerde.........

Gulos dedi ki...

Maşallah canım yaa nasıl büyüyo dimi anlamıyorsunuz bile.Birden bakacaksınız emekliyor ve yürüyor.Hayat böyle işte.Ee sana da çok yakışmış bebeiş haberin olsun :))).

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Alışsın yahu bişeycik olmaz. Bebek dediğin kucakta büyür. Zaten kaç yaşına kadar alabiliyorsun ki değil mi? Tadını çıkarmak lazım. Maşallah kuzucuğa.

Anneciğine de nice seneler dilerim canım.

öperim seni.

Erkin dedi ki...

Allah tekrardan sevenlerine bağışlasın, Maşaallah. Darısı bizim başımıza ama calemiz yok belki 3 sene sonra.:)

şengül dedi ki...

gAMZE ÇOK YAKIŞMIŞ YEĞENİNİ ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN CANIM BÜYDÜKLERİNDE KUCAĞA GELMİ YORLAR ALIŞSIN ALIŞACAĞI KADAR BEBEK O ABLAN DOYA DOYA ÇIKARRSN BEBEKLİĞİNİ O KADAR ÇABUK BÜYÜY OYRLARKİ ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN

Mutluveumutlu dedi ki...

Maşallah maşallah, bebişte sizde çok güzel çıkmışsınız.
Nikahtan da fotoğraflar bekliyoruz :)

Murat Artan dedi ki...

yahu şimdinin çocukları da ne kadar seviyor gezmeyi:)
o yağmurlardan biraz sa Antep e gönderseniz ne güzel olur,burası yakında çöl olacak bu ne ya:)

uykucu dedi ki...

tekrardan söylüyorum yakışmış darısı başına:))maaşallah çok tatlı bebiş..

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Yerim ben onu, maşşallah bayağı ele avuca gelmeye başlamış. Biliyormusun bende babak kucağıma almaya hiç beceremem, ama insana kendi canı daha bir başka geliyor, istediği gibi alıyor kucağına rahat rahat :)
Öpüyorum seni....

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Düzeltiyorum , babak = bebek :)

Selcen Şenocak dedi ki...

Merhabalar,

Biz yani Selcen ve Evren bir etkinlik hazırlamaya karar verdik. Karar verdik vermesine ama bir yandan da bizi bir telaş aldı ne yapalım diye. İstedik ki etkinliğimiz hem herkesin yüzünde bir tebessüm oluştursun hem de gönüllerimizi küçük hediylerle biribirine bağlasın. Sonunda karar verdik, yaklaşan anneler gününü de düşünerek ANNELER GÜNÜ & KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER etkinliğini başlattık.

Katılmak isteyen blogcu arkadaşlar
annelergunu.kalptengelen@gmail.com’ a ad, soyad, blog adresleri ve hediyelerinin gelmesini istedikleri adreslerinin yazılı olduğu bir mail atacaklar ve 10 Mayıs’ta yapılacak kura sonucunda birbiri ile eşleşenleri biz 11 Mayıs’ta mail ile bilgilendireceğiz böylece herkes sadece kime hediye alacağını öğrenmiş olacak. Ancak hediyeniz geldiğinde kimden geldiğini öğrenebileceksiniz. Hediyeleriniz elinize ulaştığında da bloğunuzdan yayınlayacaksınız. Eee bu arada annelerin, anne adaylarının ve geleceğin annelerinin de anneler gününü kutlamış olacağız. İsterseniz yurt dışından isterseniz yurt içinden nereden olursa olsun etkinliğimiz herkese açık. İstediğiniz her şeyi hediye edebilirsiniz kendi ördüğünüz bir şal, yaptığınız bir reçel, bulunduğunuz yere ait yöresel bir şey, pastacılık malzemeleri, kitap vs vs vs… Hepinizi bekliyoruz.


Son Katılma Tarihi: 10 Mayıs 2008
Hediyeyi Ulaştırma Tarihi: 10 Haziran 2008
Hediyelerinizi Bloglarınızda Bizlerle Paylaşma Tarihi: 12 Haziran 2008